Algemene dak en gevelwerken

Laat een nieuwe schoorsteen plaatsen of uw oude renoveren

Op uw platte dak prijkt een dijk van een schouw. Een dakelement dat voor u broodnodig is, omdat u 's winters graag geniet van uw open haard. Liet u uw schoorsteen in een lang vervlogen tijd metselen? Dan is hij misschien toe aan een opknapbeurt, want regen en wind tasten de voegen aan, en misschien zit er hier en daar wel een steen los. En is uw metselwerk er té erg aan toe? Dan zullen onze vakmannen uw schouw afbreken en meteen een nieuwe schoorsteen plaatsen.

Vakmannen adviseren de juiste behandeling: schouw afbreken of renoveren

Onze vakmannen kruipen graag op uw woning om de juiste aanpak vast te stellen. Afhankelijk van de situatie zullen ze:

  • uw schoorsteen renoveren - Oude voegen uitslijpen, de ruimte tussen de stenen schoonmaken en nieuw voegsel inbrengen. Dan is uw schouw zo goed als nieuw!
  • uw schouw afbreken en een nieuwe schoorsteen plaatsen - Onze vakmannen slopen voorzichtig uw oude exemplaar en metselen een parel van een nieuwe. Uiteraard in bakstenen die perfect passen bij uw woning.

Smuk uw pand op, en laat uw schouw afbreken en een nieuwe schoorsteen plaatsen. Of kies voor een grondige renovatie. In beide gevallen bent u bij DakPunt aan het juiste adres. Vraag nu meer info.